Senior Account Manager

Senior Account Manager
Wijgmaal (Leuven)

Description: 

Een niet zo klassiek communicatiebureau met ballen? Aangenaam, Absoluut. Zet 45 wereldverbeteraars op sneakers bij elkaar en je krijgt een communicatiebureau met lef. Ego’s filteren we eruit, tot zuivere teamgeest overblijft. Buiten de lijntjes kleuren? Altijd. Maak er maar buiten het kleurboek van. Doen we al 15 jaar lang. We zoeken en raken gevoelige snaren. Voor onze klanten. Voor onszelf. Voor de wereld. Onze campagnes doen inkt vloeien en wenkbrauwen fronsen. En zinderen wekenlang na.

Requirements: 

Goed 5 à 10 jaar geleden bent u begonnen als account in de communicatiesector.

Viel dat even mee. Want u bent een ‘natural’: als een volleerde jongleur kon u direct minstens 5 borden tegelijk in de lucht houden (klanten, deadlines, budgetten, presentaties, briefings,…).

Ondertussen lukt dat met de hele porseleinwinkel, als het moet. Als het mag zelfs over de taalgrens heen, want u bent perfect tweetalig.

U kent de klappen van de zweep. U kent er genoeg van om te weten dat de zweep niet werkt. U krijgt de zaken gedaan met de glimlach, bij klanten en collega’s. U bent een baken van rust, zelfs in woelig water, en u navigeert projecten en teams elke keer weer naar een knappe oplossing. Het voordeel van ervaring. Een ander voordeel van ervaring: u herkent direct een aantrekkelijke vacature. U krijgt meteen zin om de koers mee uit te stippelen. Solliciteer met uw CV en motivatiebrief naar margo@absoluut.be

Apply for this job

The file must not be larger than 2 MB.

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf doc docx.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.