PR Pro m/v

PR Pro m/v
Hamme

Description: 

Bij Wavemakers hebben we een passie voor baanbrekende PR en communicatie én voor schuimende resultaten. We laten golven aanzwellen en zorgen voor een tsunami in de pers.

Wavemakers breidt uit en is daarom op zoek naar een ervaren PR professional die mee aan de basis wil staan van een groeiend bedrijf. Ready to Make.Things.Move. together?

De uitdaging

Het is jouw passie om pers- en communicatiecampagnes uit te denken. Je combineert hiervoor steeds een solide strategie met een creatieve invalshoek. Je voelt je tijdens een pitch als een vis in het water en biedt een antwoord op de communicatievraagstukken van onze klanten. Je hebt de nummers van de key journalists maar uit jouw contactlijst op te vissen.

Onze klanten kunnen op jou rekenen. Je bent hun rots in de branding en begeleidt de lopende projecten feilloos. Jouw tong is in het Nederlands, Frans en Engels even scherp als jouw redactionele pen. Je werkt gestructureerd, resultaatgericht en levert kwalitatief werk, zelfs als er verschillende projecten op de agenda staan.

Waarom je voor Wavemakers moet kiezen

Je komt terecht in een omgeving die bruist van energie. Je krijgt een unieke kans om deel uit te maken van ons kernteam en samen de standaard voor PR te bepalen. Make.Things.Move.

Je komt terecht in een omgeving waar je echt zelfstandig je ding kan doen. If we shine, you shine. We krijgen het vertrouwen van enthousiaste klanten uit zeer diverse sectoren: travel, care, sport, lifestyle, cultuur, corporate,… Diversity rules! In enkele jaren tijd is Wavemakers een sterk begrip geworden. We staan aan het begin van ons verhaal. Ready to write the next chapter TOGETHER?

Requirements: 

Wie wij zoeken?

Een team player met eigen netwerk die zelfstandig kan werken.

Je hebt minstens een bachelor diploma in communicatie en vijf jaar relevante werkervaring in een PR-bureau.

Je bent gedreven en wil je vastbijten in een groeiend bedrijf, waardoor je ook jezelf ten volle zal kunnen ontwikkelen. Meer info jobs.wavemakers.be

Apply for this job

The file must not be larger than 2 MB.

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf doc docx.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.